APPARTEMENTEN

Icoon binnen de Spoorzone

De Brabander steekt als een van de hoogste gebouwen fier uit boven de Spoorzone. De in totaal 162 huurappartementen staan op een verhoogde plint en bieden een prachtig uitzicht over dit bruisende stuk van Tilburg. Het gebouw heeft 17 verdiepingen en ligt direct ten oosten van het nieuwe Burgemeester Stekelenburgplein (Stationsplein), naast Plan-t en ten westen van de LocHal. Midden in de bruisende Spoorzone dus. En mocht je – bijvoorbeeld voor je werk – naar een andere stad willen: je loopt in een minuutje naar het station

Kom huren in de Brabander en woon midden in de bruisende Spoorzone van Tilburg!

Luxe afgewerkte tweekamer- en driekamerappartementen

De Brabander omvat 60 tweekamerappartementen (van circa 58,7 m2 tot circa 69 m2 gbo) en 102 driekamerappartementen (variërend in grootte van circa 65,8 tot circa 108,9 m2 gbo). De moderne appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikken ze allemaal over een luxe keuken met o.a. spoelbak, luxe mengkraan, inductiekookplaat, ladekast met besteklade, recirculatie afzuigkap, vaatwasser, oven met magnetronfunctie, een koelkast met vriesvak, een ruime hoeveelheid keukenkastjes en composiet werkblad.

Tevens beschikt de woning over een volledig betegelde luxe badkamer, die is voorzien van een comfortabele inloopdouche met thermostatische mengkraan, glazen douchewand, zwevend toilet, badkamermeubel met eenhendelmengkraan en een spiegel. Maar ook de rest van het appartement is keurig afgewerkt. Wanden en vloeren dien je wel nog zelf af te werken. Er is geen vloer- of wandafwerking: wanden zijn wel al behang klaar gemaakt.

100 van de 162 appartementen beschikken over een externe berging in de kelder waar je extra spullen kwijt kunt. In de fietsenberging in de kelder is plek voor je fiets, elektrische fiets of scooter. Hier kan je elektrische fiets eventueel ook opgeladen worden. Parkeren kan niet in De Brabander zelf, maar wel vlakbij het gebouw middels een parkeervergunning via de gemeente. Met de gemeente is immers besproken dat de huurders een parkeervergunning aan kunnen vragen.

14 types verdeeld over 17 etages

De begane grond bestaat naast de entree en trappenhuizen uit twee commerciële ruimten en een fietsenstalling. Daarboven vind je:
– op de 1e etage de types E, F, G & H.
– op de 2e t/m de 15e etage de types A, B, C & D
– op de 16e etage de types I, J & K (met en zonder extra balkon)
– op de 17 etage de types I”, J” & L.
De 2e tot en met de 15e etage zijn identiek, de andere etages wijken af.

Maximaal 2 huurders per appartement

Het appartement kan door maximaal twee personen worden gehuurd (dit aantal is exclusief kinderen). Deze twee personen hoeven niet per definitie tot hetzelfde huishouden te behoren.

DUURZAAMHEID
In het duurzame gebouw wordt geen gasvoorziening aangelegd; verwarming en koeling geschieden met een WKO-systeem, gedistribueerd via comfortabele vloerverwarming. Het dak wordt voorzien van zonnepanelen.

DISCLAIMER
Hoewel alle informatie op de site met de grootste zorg is samengesteld, kunnen aan de inhoud (waaronder de impressies en afmetingen) geen rechten worden ontleend.